• Voor 15:00uur besteld, morgen verwerkt
 • Bezorging mogelijk vanaf € 75,-
 • Bezorging in Leiden, Oegstgeest e.o.


  Disclaimer

  Disclaimer voor jacobsbanket.nl

  In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

   

  Intellectueel eigendom

  Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

  Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Jacobs is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website te hergebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Jacobs.

   

  Geen garantie op juistheid

  Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Jacobs stelt zich niet verantwoordelijk voor fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer- dan wel typefouten.

  Jacobs streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

  De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Jacobs aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

   

  Wijzigingen

  Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van jacobsbanket.nl op deze pagina.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je bestellingen op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »